bg1.jpg
 
Ефірна олія лаванди вузьколистої, 10 мл

Ефірна олія лаванди вузьколистої, 10 мл

Артикул: 49-oil-lav
Олія лаванди вузьколистої - це 100% натуральний і чистий продукт, отриманий шляхом водяно-парової дистиляції квітів лаванди, викоханих в господарстві Лавандовий Гай.
 
Олія лаванди має яскравий і насичений аромат з міксом трав'яних, квіткових, деревних та фруктових нот.
 
Олію лаванди використовують в різних парфумерних композиціях, для ароматизації кремів, лосьйонів, шампунів тощо. Для поліпшення настрою олію лаванди треба додати до ароматичної лампи чи у пульверизатор із водою і розпилити в кімнаті. Можна поліпшити сон, якщо нанести одну краплю олії в кут подушки. Олія лаванди прямим нанесенням на шкіру в дуже малих дозах полегшує болісні відчуття після укусів комах, сприяє швидкому загоєнню поранень, зменьшує запалення.
 
Олія лаванди прозора без кольору, або має забарвлення від світло-солом'яного до світло-жовтого. Олія отримана з врожаю лаванди 2020 року.
 
Олія від ПОРАДІВ кожен рік тестується на виконяння вимог стандурту ISO 3015:2002 (хроматографія).
  • Факти про ефірну олію лаванди вузьколистої

    Ефірна олія насправді є сумішшю складних спиртів, які вивітрюються. Якщо флакон погано закрити, то за декілька днів баночка спорожніє. Справжня ефірна олія не залишає масних плям на шкірі, одязі, де інде. Ефірна олія лаванди чи не єдина, яку можна наносити на шкіру без подразнень чи опіків. Так, це одна з небагатьох олій, яку можна використовувати дітям майже з народження.

  • ПОВЕРНЕННЯ та ВІДШКОДУВАННЯ

    Ви маєте знати, що купуєте продукти, які не містять синтетичних інгредієнтів, консервантів, чи домішок, які подовжують термін зберігання. Просимо Вас контактувати з нами у разі неприємностей із продукцією. Ми завжди робимо так, щоб Ви повертались до нас знов і знов.

340,00₴Ціна